Де шукати глибини?

А хтось шукає глибини
У слові рідкіснім, незнанім:
Він хоче говорити з нами,
Мов під покровом таїни...

І невідомих слів набір
Бентежить і тривожить душу.
Я їх розгадувати мушу,
Словник досліджую до дір.

Глибини віршів? Де вони?
У віршах простоту плекаю.
Хай глибина мене шукає,
Я – не шукаю глибини...


Рецензии