Люди ждуть

Голова у кожного із нас
Нашпигована знаннями,
Та не відає вона в наш час
Куди сине із сльозами

Може у щасливе майбуття,
А чи знову до бІдноти
Й що таке новітнє те життя,
Може без грошей й роботи.

Знає правлять в нас багатії.
Що народ не розуміють,
Бо бажаннячка у них свої -
Для свого багатства діють.

Люди ждуть що врешті прийде час
І багаті наїдяться,
Аж тоді згадають і про нас,
Й може так діждемось щастя.
30.10.16.


Рецензии