Курiям

Дивіться,це молодики,
Що завжди смокчуть цигарки,
Неначе тії павуки.
І закордонні й вітчизняні,
Навкруг від диму люди п'яні,
А їм від цього - хоч би "хни",
Бо в "кайфі" вже давно вони.
А дим отой, для всіх отрута,
Яка крутіша за цикуту.
Не зна курій, той неборак,
Що в тому "кайфі" живе "рак"!

    31.10.2016р. 09:25.


Рецензии