П яному за кермом

Керує він автомобілем,
Сам, то червоний, а то - білий.
Напився сивого туману -
Алкоголевого дурману.
Такий водій він безупинний -
Гарячка біла, а ніс - синій.
Бач, до керма купив він "візу"-
"Роздайся море, - жаба лізе!"
Веселий, радісно сміється,
Когось задавить, сам уб'ється.
І ось, не стало супермена,
Оркестр грає марш Шопена,
А потім, сльози ціле море,
Йому - то спокій, рідним горе.

  30.10.2016р. 14:24. 


Рецензии