Водiям - хвастунам

В автівках, щоб там, без біди,
Ви пристебніться як завжди.
Водій нормальний пристебнувся,
А задавака їде так,
Бо з глузду він "ще не звихнувся",
Він же герой, він "не дурак"!
Навіщо тії пристебеньки?
І так він їде до пуття,
Летить він витріщивши беньки,
І в трубку цвенька, як дитя.
А та автівка закордонна,
Летить, неначе той літак,
Та на шляху ось перепона,
Він в перепону тільки...трах!
І все тут сталось, як в кіно -
Летить герой наш у вікно.
І все тут , як на полі бою:
- Бац, бац і вже нема "героя!"
..............................   
Не роззявляй за кермом рота,
І на спідометра дивись,
Як довго жити є охота...
Сів за кермо, так пристебнись!

   30.10.2016р. 13:35. 


Рецензии