глава 4

 Настав час їхати на навчання.
 Інститут  який обрала Ася, знаходився в іншому містечку, та вони домовилися  на вихідних бачитися.
 В новому колективі  студентка  зарекомендувала себе, як організована, комунікабельна, ще й співачка  в  хорі  при  ВУЗі. Було серед одногрупниць  5 чи 6  дівчаток,з якими було  так легко спілкуватися, наче  вони  все  життя були разом...


Рецензии