Романчик Life and Love. 3 глава
Ася з промовою дякувала своїм ріденьким батькам , що вони виховали в ній таку особистість, що вона дуже їх любить і на далі їх не підведе.
Сім’я недовго міркувала куди вступити, вибір був очевидний, Ася завжди мріяла бути ветлікарем. Ця професія всім подобалася ,а особливо Асі, так, як вона любила тварин, і вже лікувала свого друга Оскара.
Любов до тварин це дуже добре, та наша студентка зустріла справжнє кохання.
Це було неочікуване знайомство,яке відбулося в магазині, для друзів наших менших. Роман, так звали хлопця, і Ася, як раз обирали щось смачне для своїх лабрадорів, як надалі виявилося, у хлопця теж був лабрадор Шеллі. Після магазину вони гуляли ,говорили, сиділи в кафе, а потім домовилися, що ще зустрінуться.
Все відбувалося неначе в казці: зустрічі двох закоханих сердець, довгоочікувані моменти, Ася і Роман були постійно разом, в них було дуже багато спільного...
Свидетельство о публикации №116103003446