Рекомендацii

Рекомендації

Знищить щоб печінку
Пий щодня горілку.
*   *   *
Щоби збільшився живіт
Щодня пиво пити слід.
*   *   *
Щоб пошкодить собі очі
Ти від ранку аж до ночі
В Інтернеті сиди рік,
Сліпим будиш ти на вік.
*   *   *
Хочеш вмерти найскоріше
Цигарок пали побільше.
*   *   *
Щоби з’їхати із глузду
Політичну слухай музу.
*   *   *
Життя то купа мрій
І постійних різних дій.
*   *   *      
Щастя в кожного своє,
Як все бажане вже є.
*   *   *
Все життя ти прогресуй,
Не здавайся не удачам,
Й цим життя своє не псуй,
Не впоВсе як бажане вже є.добайся ти клячам.
29.10.16.


Рецензии