Не коха ш

Ці сльози,вони ж живуть своїм життям
Я їх не кличу на обличчя.
Вони же ллються водограєм.
Бо не кохаєш.
Не відчуваю,що твоя
й мене ти зовсім не лелієш.
А ,може, вже про іншу мрієш?
І слози-то моє життя?
І до кохання вороття уже не буде?
лиш тільки докори німі.
і погляд ,що уже не гріє.
А серце?Хай собі неміє.
І гіркі сльози на вуста...


Рецензии
Так показалось... на минутку.
Конечно любит, дорожит...
Нельзя забыть ведь незабудку.
И как же без нее прожить???)

Наталия Орайло   29.10.2016 23:21     Заявить о нарушении