Сатиричнi мiнiатюри

   Наркоману:

Оцей ось, бігає з шприцем,
Таким веселим молодцем,
Когось убив, чи обікрав,
І "дозу" він собі дістав.
Ось зараз зробить собі "ширку",
І в тухлу вену зробить дірку.
Запустить опій, чи гашиш,
Та й заспіва - "Шумел камыш".
Той шприц у нього, як заправка,
Бо в голові давно вже вавка.
Та щоб зничтожить оту муть, -
Потрібно в голову ширнуть.

     29.10.2016р. 14:17.


Рецензии