А бувають напади твого iменi

А бувають напади твого імені.
Це – не зупинити, не перетерпиться.
Сонце свого імені даруєш ти мені.
І життя на орбіті імені вертиться.

І завжди той напад стається вранці,
Бо спитатись хочу, як день сплануємо.
І від імені-сонця протуберанці
Досягають мене, і ми спілкуємось.

Потім вдень. І ввечері. Проти ночі.
Я не хочу залежності тої позбутися.
Я ім'я твоє промовляти хочу,
І життя навколо сонця крутиться...


Рецензии