Хто не любив, не пише про любов
А як напише, то не буде віри.
Читач побачить легко все нещире
І вірша не торкатиметься знов.
А часом про любов не пишуть ті,
Хто знає щастя ціну, хто кохає.
Бо втратити бояться те, що мають.
І будь-які слова для них – прості.
Лиш той, хто мав любов і все пройшов –
Від перших поцілунків до страждання,
Хто знає сенс життя, бо знав кохання,
Лиш той у віршах викриє любов...
Свидетельство о публикации №116102901029