Голуб щастя

Голуб щастя літає, крилами махає.
Голубе білий, візьми ти мене,
На крило посади і неси ти туди,
Де не має ні болю, ні страху,
Ні воїн, ні катастроф,катаклізм,
Де є тільки любов...

Голубе щастя, мій друже, почуй!
Прилети Ти до мене і я полечу.
Покажи ті міста Ти свої,
Де буваєш Ти в мирі і в доброті.
Голубе, любий, забери і мене,
Посадивши на білих твоїх два крила.

Голубе щастя й голубка твоя,
Як ви воркуєте знаю лиш я.
Ви не говорите, не плачете Ви,
Ви лиш спілкуєтесь у воркоті.
Голубе миленький, рідненький мій,
Як же ж я хочу бути, як Ти!


Рецензии