Валентин В. Бугрим Прощання...

Пам"яті побратима Г.Ф.Завгороднього

Чуєш, пане отамане?
Хто крізь бурі і тумани
відновляв славне козацтво –
українське наше братство.

Чуєш, друже-побратиме?
Його велич ми нестимо
на майбуті, на роки –
всі роменські козаки.

Поселитись в Божім царстві,
там у вічнім владнім братстві,
Душа у вирій відлітає,
на небесах вже спочиває.

Невмируща й гідна  справа:
Віра, Честь, Козацька Слава.
Отаману – Світла Пам’ять!
Отаману – Вічна Пам’ять! ...

17 жовтня 2016 р. Хмелів-Ромни
Повністю:http://kozatstvo.blogspot.com/


Рецензии