Зима постукала у двер...

Зима постукала у двері,
Посипала сніжком пухнастим,
І посивіли квіти в сквері,
І стали приморозки часті.
Осінній лист укутав землю,
Щоб захистити від морозів,
А нічка стала дуже темна,
І це змінить ніхто не взмозі..
Так має бути неодмінно.
То все прописано не нами,
В природі також будуть зміни,
Як і у нас ідуть з літами...


Рецензии