ПОДЪ МЕНА!!!

МЕНЪ - ЧЕЛОВЕКЪ!...

Аа...  ПОДЪ МЕНА! -  ТУ МАНЪ - ДъвоЙйНИКЪ!!!

   -  ЗЕРЪ Ка Ло!!!...

ПЪРОЙйДЯ  ГЪраНИцу... Не  За Метилъ!...

ЧЬТО...  съ Та ал!... ДъРУГъ им!!!...

   -  На ЗъЛо!... На  ЗъЛо!!!...


Рецензии