Вiктар Шацiла. Вясёлка

Радасці вясёлкі!
Не, не згабляваць...

Гэта т у т - свісцёлкі:
Уперад! гандляваць!

А высака - круцёлкі.
Мо намаляваць?!

Дрэвы, пні ды зёлкі.
Лес, каб паляваць.

Ах! там свет вясёлкі...
Свет, каб не стамляць!

А між нас - "свісцёлкі":
Келіх падстаўляць!

Келіх: услаўляць!!!
Крыкам баляваць...

Вышыні - вясёлкі -
Вершу. Узнаўляць!..


Рецензии