Вiктар Шацiла. Зiхценне

Суцемкі. Газніца.
Сполах. Касачы.
       Плёскатам вадзіца
Лашчыцца
         начы...

Лодка ззалацела.
Празрыстасцю вясло!
       Тоесна карцела:
У хату -
         за сяло.

Ткаліся абрысы
Сноў удаліні.
       Недзе кіпарысы!..
Нашы,
         нашы дні.


Рецензии