Я теж маю право твоi цiлувати долонi...
І що мені з того, що жінка, а ти – чоловік.
Без рук чоловічих у долі жіночій – безодня.
Без рук чоловічих жіночий вкоротиться вік.
І ти не видумуй, що руки омити потрібно.
Ти – чистих чистіший, бо ти – чоловік, бо ти – мій.
Люблю твої пальці – пластичні, мальовано-рівні.
Була б чоловіком, такі би хотілось самій.
Долоні і пальці твої поцілунками вкрила.
Я з ними губами зрослася б, якби я могла.
Бо жінка, що руки цілує, кохання зустріла.
Бо жінка, що руки цілує, кохання знайшла...
******************************************************
Alessandro Bavari
Свидетельство о публикации №116102710463