Пiквi

                ПІКВІ
                (СКАЖЕНЦЮ)

Скаженцю немил по Піругву отправляя смажені галети
Тою торбою увіє як скотинюкою співа у пеклі смажень
Гвалі-давалі вони справжні сучєчки які намилюють котлети
А потім будуть просити добавки і підуть до Скаженця 

Люлі-пілюлі вони оті хуни несправжні вони пахнуть медом
Покрити їх білою пермовиною с очей до ніг (таки вони заспівують!)
А отієї сучки діти погулюють з секретом павенним та їх дідом
А як розмалює пасочку білою Христа пермовиною то вони вовсє гудуть

Склярчє брате мій Добрий вовку Догторе ти отії ***овини не пиши
А заспівуй новий град у гвалті ангелів смертних у 7-й вахті нашій
А о там де медведик гуля там не має ні сраки ні тії одинокою душі
Вони бігуть як летво розриву (підйєбе там знизу) бо вони всі наші

Оті Лярви в юбках як у путан у розливне морево пивне не пне
А Гвалтіатре жне по попі діточок цих жіночок які СС-уть у штані
Оці два СС як Сосци Твіріади творчих творитвінників вони хне
А ота баба яка гнеться вона по мойому тіки у світлім кафтані

Розминаю знизу те що болтається які болт у гвалті Катеринчука
Гвалтівник (це Я) «Боже нутро співця за хмарами крапає дощь»
А ми поздравимо гуртком нашого ватажка Сина козацького полка
А ота Кацапія розпадеться коли Путін буде дрестати і( викине Дрест)

Ольжин розмин Моськи знизу ковалдою снів моїх панібратів
Смерк Ябжиче хрускіт конів у коньячному паводку на водці
Оті смерди біють чолом перед «Батьком- Хряком» вони в заводі
В захваті смілих ідей навочики Ахми бир брати і браття у глотці

Пілотка Ольжена в захваті хуєвий брат у Сонці блука в маці
(В Маках врачики скрилі смерть от Диявола побут ото побутки)
Сажвищє іщє- іщє чістіл-іщє -туди- сюди ДАВАЙ ДАВАЙ!!!
Співає «Чісточка» у снах «Модельєра» ото бра-ття почу-ття -та потяг*

Скаженцю ретив проспівай файну пісню» Метре Божеглав»
Як співець ти кращий за усіх Мати слуха із Небес (О Марія!)
Він узна ті всі поклони бо на те є причина вартова у богослова
Повернись о Жено покажися нам як отіє громове як і «ІЕШУА МАЗІЯ»


Рецензии