Отчаяние и торжество

Страх і   безвість я приймаю
  Все одно, мені нічого!
Байдуже що в крові серце-
Не тікаю від страшного.
Ти ще думаєш, у болю
Можна волю утопити??
 Я піднімуся над болем
 Аби память схоронити.
 А підняішись. Боже милий!
 Я прийму святую волю.
Все моє життя молитись.
 За моєї землі долю.


Рецензии