Жовтневi вiдчуття

Щось приємне, пов’язане з жовтнем...
Але що? Не відчую ніяк...
Може, листя червоне і жовте?
Чи зелене – минулого знак?

Може, вітер – досвідчений брокер –
Кон’юнктурно кричить і мовчить?
Може, пані, струнка і висока, –
Їй у довгому личить плащі?

Може... Ні... Саме – пані... Так – пані.
Та, струнка, наче оклику знак.
Та, якій я освідчусь в коханні.
Та, з якою не стрінусь ніяк...


Рецензии