У провулок...
Змиває звичайні часи і роки з берегів…
І воля вже гірше ніж ввечері збута неволя,
І дурість людська повсякчас докоряє Богів.
Чиє ми втрачаємо з гордістю, люди, минуле?
Кого ми вбиваємо в душах своїх і серцях?
Тече пустодоля – змиває життя у провулок.
І думати важко, бо думи уводять у жах.
Вітрила зламали, і крила собі поламали…
Обійми буття душогубять і душать весь час.
Чи Ліна Костенко про це ще вірші не писала?
Чи вірші про це не напише Шевченко Тарас?
Свидетельство о публикации №116102603975
А треба б було.
Ольга Сафронова Таганрог 23.11.2016 19:17 Заявить о нарушении