Ты мой боль вечаровы
Дакараю* сябе,
А ўсе лепшыя* словы --
Для цябе, для цябе.
Ты -- нялёгкае шчасце.
Прызнаюся сабе,
Што магла б я прапасці
Без цябе, без цябе.
З табой гора -- не гора.
І дзіўлюся* з сябе:
Як жыла яшчэ ўчора
Без цябе, без цябе.
Ты -- пяшчотная* песня,
Неба ў зорным сяйве*.
І душа уваскрэсне
Для цябе, для цябе.
дакараю -- укоряю
лепшыя -- лучшие
дзівіцца -- удивляться
пяшчотная -- нежная
у зорным сяйве -- в звёздном сиянии
Свидетельство о публикации №116102610616
Мария, спасибо Вам за интерес к моим "творениям".
Всего Вам доброго.
Анатолий Уминский 29.04.2017 14:32 Заявить о нарушении