Левенятко. Колискова

Сонечко в ліжко лягає,
Спатоньки всім нам велить.
Місяць вгорі позіхає,
Тільки малюк наш не спить.

Приспів.
Пташка дрімає в садочку,
В лісі заснуло звірятко.
Спи, мій маленький синочку,
Спи, моє левенятко.

Виросте лев з левеняти,
Сильний, міцний оберіг,
Від ворогів захищати
Буде батьківський поріг.

Приспів.

Нічка всю землю накрила
Чорним кошлатим крилом.
Спи, моя крихітко мила,
Солодко праведним сном.

Приспів.

   2016г.
Фото из интернета


Рецензии