Гей, я чую
Спів народний над Дніпром,
Пливе човен в сине море,
Парус білий знов крилом.
Наша доля буде краще,
Нема пана від Кремля,
Україна,мати наша,
Рідна серцю нам земля.
Гей,я чую вітер долі,
Москалі не друзі нам,
Віє вітер щастя,волі,
Покарання ворогам.
Свидетельство о публикации №116102504817