Тихвитися

Можно просто смотреть и тихвитися этим словом могучім
А можно не видеть зари полог (смиренных детей любові)
Я знать ветр котрий ветхнє дубнє пробіва які сором зрєл
Смотрети на меня и тихвитися то стрельній город крокоши

Плєнобіяк множво всяких стрець миж вєтвями НАШ ЧАС
Який пне голубок стрезво в нощі  і трезво розбира кущі
А ти поглянь – поглянь на Нас і ти сього дня повірив у НАС
То були злі та перві потяги то були кращі за НАС кущі

                А ти поняв
                бо треба

                Смотрети и тихвитися
                (ТИХВИТИСЯ на НАС)


Рецензии