Мужнедубе

                Мужнєдубє
            ( Мужнєвіє молодий )

Псарю -Кесарю мужній ти природою гвалтуй
Як поляну( диво коли усміхнеться) дівою младою
Які смерд (смердит толпою псиною) озоруй
Купче братє мій склянкою ізлія або хладною водою

Вдовица тємная як ніч у прорубі купатіся
Вона не вєда що творити буде у цей день
Коли ти будешь з нею над людьми сміятись
А її буде пащєю рогувати як дикий олень

Гвал гвалт усміхнена сама які мати між тобою
Ти дивись а то вона прагне стати молодою
Вона храмовниця стоїть як крепка стіна
Но світить сонце і світить бліда луна

С торбою у пеклі я гуляти буду( розгонє подава)
Удавкою на шиї я у шейній матці пути накладу 
Во логові змія бренькати стану зображая удава
То буду у пеклі у лютому саду і думаю в аду

Чертя (Чернетою бува) і викладає ОБЖ
Хіба сильнішого нема що усе пояснить
Коли мене воно жене які буйвол Джоб
Похилиться як вербна хата і згорить

Куйбіку смердє голодний пшеку паршив
Коли накладу приходь до шашликування
Мого зубра знайду інакше ніяк бо я його носив
Таке потрібне бо то назва і імя її піклування


Рецензии