Свiтлодар

Єсті( є) во мнє удар могучий тій шо біє як дубінушка
Він противника рве та убіє его проклятучего
Цейво сміливише люд мляво біга по двору( кручінушка)
Кощея убіе и даже змія біблівєє всемогучего

Раковини пне як потаскушка невмеруща- Ягиймо }}
Вона Царина та що хоче мені вгодить і вона жує
Проісождєніє моє ні єє не пне а говорить о Мамо!!!
Хіба коровушка не жне и мене не жене во о це» УЄ «

В ЄС  ждуть діточок сміливих - вбивать усіх 
Кто мляво розбира у тій книжці Життя
А ваші потуги це для нашого люду лише сміх
 І ваш гонор і ваша слава – це просто сміття


Рецензии