Творяне
Пенная брага ученія надмирных
Связаніе жизни как одного власа
В пучине страсти земных изваянье
(Крачбатар) поки немлет тьма дородна
Виступает на конференции злачна часа
А вот народ- народ рабов голодних
Онє учитися вязати красни его власа
Творянє люде мірний на Соборе м-оем
Ті-хвитися на нас свободних и дивитися
Поглощати які пасти окунати в море
Даби жизнью власа сего летя які птица
Творній апарат пророчей сути
Дивнія дороги и меня понима
По тому краткому идти пути
А волі іх на моє творніє нема
Утворити бездну смрада
Покриті які тьма все своди
Визволити їх из плена ада
Да будетє усі вкушати свободи
Мі-я (які тьма кружить)
Коровій сумрак понемногу
Да ми станем лучше жить
И вериті токмо в Бога
Завальничє упрям
Святитися у кружве
Ти скажи я тя поням
В цій пекельний лужве
Творянє в Свете представися
Нами волхвами могуймо
Лети у бездну- туда направися
И с вами ми фліртуймо
Які пнем Є-баймо
Мамку у столбняк
Фирташа- Фіртуймо
У малиновий клубняк
Детки ручки тренеруймо
Будє вам к-уевый стояк
А гитары скажетє іграймо
Вот він Царю як моряк
К-А-Я-Ч-Б-У-Ч-Е-Н-Ь
Свидетельство о публикации №116102502837