Коломийка
Десь сопілка у садочку мило серцю грала.
Заплела дівчина в косу, червоную стрічку
Бо чекав в садку Іванко молоду Марічку.
У Марічки коса довга, до землі сягає,
Йде дівчина до милого, що її кохає.
А сопілка виграває, як той соловейко,
Аж заходиться у грудях, тьохкає серденько...
Свидетельство о публикации №116102510002
Спасибо за стихи, понравилось.
Наталия Песня 25.10.2016 22:43 Заявить о нарушении
Игорь Сторожук 25.10.2016 23:53 Заявить о нарушении