Теневiк
Освоениє космоса прошел Теневик он Тайник открыл святый
Волю Чужбища открыл и взмыл в небесен строй и край Светл
Озаряют ход прилежно (весь сомнений тяжек ход) озарил
Ангел Азраил льет с кувшина Небес водицу и пляжет в ручье
Томный Молота ход со всею престольною Чудью открыва
Вин вмира а потім повстава які пень олейний відчува
Скатертью простной стелит Лезвища ход в померанцы складові
Бо нету чудові в ходє смартний які скарт картою платить
А потімо мовчазний ходить як луна вертна бабь- Яхве хватить!
Коловернє и мужнє справи гвалтівні аж можно сподобітися
Буйнє ветрє укрива и скамкою біе врага по баранці в свят день
Колишє пне горільчані надры щобы колихатися у сласть медову
То порыв до святочок смиренных дітей його по світу позберать
Віно верує ячмінець людовій які пасочок вмень справжній
Перен корню відтяти в маслець чуйну маму як Папе Діакате
Отче взмолимось на край хлібу в золоті оправи ну як у 6их справи
Бо то як мелень тонкий віслування і почина смеркати та смердіти
Свидетельство о публикации №116102409089