Ведмiдь

Глупці й мисливці – близнюки.
Вони однаково полюють…
Мене не вбили завдяки
Того, що я їх подих чую.

Я відчуваю у собі
Бажання здобиччю не стати,
Але чи довго, ці сліпі,
Продовжать навмання стріляти?

Допоки спить ведмідь в мені,
Ні куля, ні вагома догма,
Ні гола правда на коні…
Мене не скривдять – глузду обмаль!

А щовесни на крила я
Свого ведмедя підіймаю
Чи штик, чи мудрості змія…
Нехай споймають…


Рецензии
Зліта понад хатой ведмідь крилатий...
Украдене сонце летить визволяти!

Ольга Сафронова Таганрог   22.11.2016 19:03     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.