Осiннi спостереження

Гуляю вулицями міста,
Де осінь – господиня щира,
З вбранням чудовим падолиста
У пануванні чудо-вира…

Скрізь вітер б’є у підворіття,
Співає пісню надто тихо,
Як колискову – суховіттю,
Щоб відвести осіннє лихо…

Де виснуть хмари коромислом,
Птахи летять далеко, в гості,
Повітря холодом все стисло
І дощ стоїть вже на помості…

Кружляє у танках барвисто
Завзята осені природа,
З калиновим рясним намистом,
Ніби жіночності вся врода…

Золотокоса осінь, гарна,
Щодо роботи,- то завзята,
Замріяна думками, хмарна,
Але щаслива та багата!
24.102016р.


Рецензии
Спасибо, за красивое напевное творение на самом музыкальном языке.

Юрий Алешин   24.10.2016 08:59     Заявить о нарушении
Юрий! Блага дарю! Может потому так, что пишу душой и во всём стараюсьвидеть прекрасное...

Елена Михайловна Егорова   09.11.2016 08:47   Заявить о нарушении