Приречений

В твоїй ліхтарні вже немає світла
І начебто у темряву іду…
Бо я не знаю як спастися звідти,
Бо я іду допоки не впаду.

Летючі миші стали кожанами,
Привикли очі к темряві - ось так…
Нічого вже немає поміж нами -
Нічого вже не буде аж ніяк.

І наче не було тепла і світла
В твоїй ліхтарні мертвих ліхтарів.
Але я вже не зможу вийти звідти,
Приречений кормити кажанів…


Рецензии
Темное, глубокое.... Замечательное!..
Здорово!

Анастасия Котюргина   24.10.2016 23:02     Заявить о нарушении