Зин Хиялар

 Зун хиялри тухузва
Дагъдин рекьериз.
Вил хьанва вахъ,хъша вун
Лугьуз эвериз.

Вун шад жедай т1ебиат
Ава Ватанда.
Чим гудай ваз,ават1а
Къай а вин чанда.

Хиялар ,зин хиялар
Жезавай хъифиз.
Къакъатдач Ватандивай
Юкъузни -йифиз.


Хиялрихъни вичин къуват
Ава кьван,эдеб.
Яргъаризни алакьда физ
Авайла себеб.

Хутахиз зун,Ватандин
Къужахда твазвай.
Гаф авач а хиялриз
Руьгь  к1евиз кьазвай.


Рецензии