На Арбате
День пасмурный, но стало вдруг светло
Спокойно, где же суетность Арбата?
Да просто там снимается кино.
Wind is cold, but feeling that is cool
It is cloudy, but feeling that is sunlight
What happened to Arbat whirlpool?
Simply, that became a movie shooting site.
Свидетельство о публикации №116102305307