Славна

НАВIКИ Є СЛАВНА
ЦЕ НАША КРАЇНА
БАГАТА,ЩАСЛИВА
МОЯ  УКРАЇНА!

IЗ ВIЛЬНИХ Є ВIЛЬНА
З ЩАСЛИВИХ- ЩАСЛИВА
МОГУТНЯ ДЕРЖАВА
МОЯ УКРАЇНА!

НАЙ СЛАВИТЬСЯ ВIЧНО
НАЛИТИЙ НАШ КОЛОС
БЛАКИТНЕЄ НЕБО
НАШ СТЯГ-НАМ У ПОМIЧ!


Рецензии