Правда
ПОВIКИ БУДУТЬ НАЙ IЗ ВАМИ
ГЕТЬ ЗРАДНИКИ ПIШЛИ ДУРНI!..
ДУРНI!.. СЛОВА ТОГО ЗАМАЛО...
Є СЛОВО-ТАК,ТА СЛОВО-НI
ПРОТИСТОЯННЯ Є У ВСЕМУ!..
ОЙ ЗАБЛУКАЛА ТА БРЕХНЯ
ТА НАЙ ТIКАЄ...БОЖЕ ПРАВИЙ
ХТОСЬ СВИСНУВ ДЕСЬ IЗ-ЗА "БУГРА"
ТА НАЙ ПОСВИЩЕ!.. БОЖЕ ПРАВИЙ...
ЗОСТАЛАСЬ ПРАВДА ЛИШ ЄДНА
НА РАДIСТЬ ПРАВДА НАМ ЗОСТАЛАСЬ!
Свидетельство о публикации №116102209817