ВИ ЩО?

СИДЯТЬ ХИТРЮЩI ЛИСИ
ЗАПIНИЛИСЬ ВIД СКАЗУ
ШМАТОЧКИ РОЗДIЛИЛИ
ЗЕМЕЛЬКУ РВУТЬ,ЗАРАЗИ

ВСЮ ТЕХНIКУ ЗМIНИЛИ
КАЧАЮТЬ,ЩО Є СИЛИ
ГРЕБУТЬ ГЕТЬ ДО ВIДКАЗУ
ЗЕМЕЛЬКА СТОГНЕ НИНI...

НЕМАЄ ПЕРЕДИХУ...
НЕВИМОВИТЬ I СЛОВА
ЄДИН ВРОЖАЙ ЗIБРАЛИ
ПОСIЯЛИ ВЖЕ НОВИЙ...

ПРО ПАР... ЗАБУЛИ ЗНОВУ!..


Рецензии
Дуже гарно!

Ольга Филиппова 6   23.10.2016 23:19     Заявить о нарушении