ЩО ТО?
ТА Я ЗIБРАВСЯ ОСЬ ДО ШКОЛИ
АКА Ж ТА ШКОЛА? ДЕ ТАМ Є?
ТАК СУМНО МАМА...НЕМА ШКОЛИ
ОЙ ПIДУТЬ ДIТКИ,ХТО КУДИ
ЗА ТРИ,ЗА СIМ ТА ЗА ДВАНАДЦЯТЬ
КIЛОМЕТРИ ТО МАМО Є...
ТАМ ВОВКИ,ЛИСИ ЇХ ЗА НАД...ЦЯТЬ
КАБАН ТАМ ДИКИЙ БРОДИТЬ ТЕЖ
ЩЕЙ ЗЛИЙ,СКАЖЕНИЙ МОЖЕ ПЕС
ТА ГРIХ МУЖIВ...
АЖ ДО НЕБЕС!..
Свидетельство о публикации №116102209375