Ви спитайтеся в мене, чи довга дорога до нiжностi
Скільки то кілометрів? І скільки віддав за квиток?
Попитатесь у всіх, вас здивують, вас вразять розбіжності.
Бо у кожного в серці для ніжності свій закуток.
Бо у кожного відстань своя і своя географія.
Бо комусь – за край світу, а хтось – просто двір перетне.
Хтось до ніжності може навідатись чи не за графіком.
Ви спитайтеся всіх, а вже потім спитайте мене.
Я тоді розповім, що до ніжності шлях не виснажливий.
Навіть кілька годин пролетять, мов хвилина проста.
Дотерпи і дійди, до дрібного постався поблажливо.
Це недовга дорога, бо ніжність – щаслива мета...
Свидетельство о публикации №116102200265
http://www.stihi.ru/2019/11/05/2894
Серж Конфон 3 05.11.2019 10:10 Заявить о нарушении