Зi свого що я бачу вiкна?

Зi свого що я бачу вікна?
Бачу двір, де ночують машини.
В однієї – порізано шини,
на обіддях хворіє вона.

Бачу небо і тисячу хмар,
а одна поступилася сонцю.
Промінь тішиться чистим віконцем.
Я радію, що він – Божий дар...

Часто бачу я те, що було:
ми колись світ об'їздили разом
під безкраїм небесним топазом,
і минуле не зникне за склом...


Рецензии