Думки

Чи лЮблю я цей світ?
Він повен жартів долі
Вода, вогонь, і дощ, і лід
Невже це все зі мною?

Цікавість - те що є завжди
Ніколи не зів’яне
Вона, як зірка, височіть
І вабить нас в незнані далі.

Були натхнення і мета
А зараз більш зневір’я, сльози
І крізь вогонь не видно мідних труб
Чи загубилися в дорозі?

Але надія ще жива
І оптимізм не позичать
Не витрачені всі слова
І долю можна ще спіткать!

2010


Рецензии