Чун кьвед галаз...

Чун кьвед галаз къекъвей дагъдин жигъирар...
Хияларни алатна фей къакай я.
Чир хьухь даим вакай я зи фикирар,
За кхьизвай шиирарни вакай я.

 Вакай хьанва зи гьиссерин тамада.
За илгьамдин ц1ай куьк1уьрна вун патал.
Муьгьуьбатдин ваз дагай к1ус амат1а,
Гьазур я зун гьа к1усни ваз гун патал.


Рецензии