3 Шутки с мобильного укр

     МОБИЛЬНЫЕ  2

Данилко і РІПКА
Посадив Данилко РІПКУ!, --
Соковитая вдалася..,
Та в землі сиділа кріпко,
А на сонце не далася..!
Я кажу: «Давай поможу, --
Ми її потягнем разом?!»
«Ні, бо я на мишу схожий!
І тому,  втечу одразу…
Я по всякому підходжу,
Та Данило, як затявся..?!
Ми не витягнули ріпку.
І зогнила ця ЗАРАЗА.

Зелена хатка
В лісі є зелена хатка,
Де поснули ведмежатка…
А найменьший сексуальний,
Каже мамі натуральній:
«Я уже не буду спати!,
Утечу вночі із хати!,
Якщо мені не даси:
СЕКСУ,  ЦУКРУ,  КОВБАСИ!!!

Кіт Мурлика
Хтось лягав запізно спати..,
Хтось поночі прокидався!!!
І щоб слушно мандрувати, --
Умивався й зодягався!
Ну а далі щоб не спати,
Починав марширувати!
Щоб не у пості ходити,
Їсти починав і пити!
Щоб веселим знов не спати,
Брався навіть заспівати!!
Та приходив кіт Мурлика,
На плече клав лапку стиха.
І казав: «Постій співати!,
Нічка вже і треба спати…»


Мав дулю
Мав Артемко файну дулю,
Що за неї ухопився!,
І не встати вже на ноги,
Бо за палець зачепився..!
Як не встать, то будем лежма:
Там де дуля, там і сонце!
До кохання ласі теж ми!!!
Хай заскочить у віконце…

Біла Троянда – Таня Маслій
2014-2015


Рецензии