Полiська перлина

Вечоріє. Над Пісочним
Перша зірка з лісу вийшла.
Мерехтить вогнем не сочним
Очеретам та камИшам.

Тиша. Пісня равликОва
Десь лунає в темнім лісі.
Цій порі не треба слова,
Слухай лиш пташині пісні.

Хвилька дрібно добігає
Легко плеще у місточок.
Вечір. Зорі. Серце крає
Ся краса і цей куточок.
19.10.16


Рецензии