Ну, що друзi?

Ну, що робитимемо, друзі,
Щоби не жити в темній смузі
Війни, бідноти і поневірянь,
Щоби кінчився натовп всіх страждань?

Невже терпіння в нас безмежне,
Життя ж у нас не обережне,
Загасить світло всяких сподівань
І викине в болото виживань.

Берімо ж долю в свої руки
І в день безмежної розпуки
Народний буде діяти закон –
Всіх крадіїв до кримінальних зон.

Бо це є всенародний спротив,
Всі крадії на їхній подив
Боялися щоб українських мас,
Бо ми єдиний справедливий клас.
19.10.16.


Рецензии