Посивiли верболози

Вже осінь манить чарами своїми
у хащі лісу і поля.
Лелеки відлітають пілігрими,
від холоду,зіщулилась земля
І посивіли верболози,
втрачаючи свій дивний шарм,
а серце ще любові просить,
її прекрасних,дивних чар.
Мандрує осінь,тихою ходою,
неначе фея по землі,
відвідує усі ,усі покої
й лишає скрізь сліди свої...


Рецензии