Distanta dintre inimi

Departe esti,atit esti de departe,
Nici nu stiu ce distanta acuma ne desparte,
Nu stiu cum se masoara distanta dintre inimi
Nu cred c-a reusit sa o masoare nimeni.

E mult,atit de mult,de cind nu te-am vazut,
Nu te-am vazut zimbind si vreau atit de mult.
Nici pozele n-ajuta,degeaba le privesc
Vreau sa te am in fata,sa-ti spun ca te iubesc.

E greu,atit de greu,nu pot sa mai astept,
mi-se termina suflul si ma sufoc incet,
rabdare nu mai am,asa vreau sa te vad
incit mi se usuca si aerul in piept.

Nu pot,chiar nu mai pot, imi pare c-o sa mor
Ma doare-n mine tot,imi este-atit de dor.
Astept acel moment, cind ne vom intilni
Si inimile noastre pe veci se vor uni.

Distanta dintre inimi Constantin Sandic


Рецензии